top of page
Architecture Sketches

Proiectare de arhitectura

Architectural Building

     Filosofia designului: Filosofia noastră de design se bazează pe principiile creativității, durabilității și designului centrat pe om. Ne inspirăm dintr-o varietate de surse, inclusiv natură, artă, tehnologie și moștenire culturală, pentru a crea o arhitectură care este atât atemporală, cât și cu gândire de viitor. Atat in maximizarea luminii naturale, integrarea strategiilor de construcție ecologică sau promovarea interacțiunii sociale, ne angajăm să creăm spații ce sporesc calitatea vieții și bunăstarea ocupanților. 

 

Serviciile oferite: Design arhitectural: Servicii complete de proiectare arhitecturală adaptate viziunii fiecărui client, inclusiv conceptualizare, proiectare schematică, dezvoltare de proiectare și documentație de construire. Consultanță în domeniul durabilității: consiliere de specialitate și implementare a strategiilor de proiectare durabilă, inclusiv eficiență energetică, proiectare pasivă, proiectarea de clădiri verzi și integrarea energiei regenerabile. Management de proiect: management de proiect dedicat pentru a supraveghea fiecare aspect al proiectului, de la bugetare și programare până la coordonarea contractorului și asigurarea calității.

 1. Proiectare de Arhitectură:

  • Dezvoltarea conceptului și designului arhitectural conform cerințelor și nevoilor clienților.

  • Elaborarea documentației tehnice complete pentru obținerea autorizațiilor și execuția lucrărilor.

  • Planificarea și organizarea spațiilor interioare și exterioare pentru a maximiza funcționalitatea și estetica proiectului.

 2. Cadastru:

  • Realizarea măsurătorilor și a planurilor cadastrale conform reglementărilor locale și naționale.

  • Identificarea și înregistrarea precisă a proprietăților imobiliare, a limitelor și a caracteristicilor acestora.

 3. Studii Geotehnice:

  • Evaluarea caracteristicilor solului și a stabilității terenului pentru a identifica potențialele riscuri și constrângeri.

  • Recomandarea soluțiilor de fundare și de consolidare adecvate pentru proiectele propuse.

 4. Inginerie de Rezistență:

  • Calculul și proiectarea elementelor structurale (fundatii, grinzi, stâlpi etc.) pentru a asigura stabilitatea și siguranța clădirilor.

  • Selectarea materialelor și a tehnicilor de construcție potrivite pentru a îndeplini cerințele de rezistență și de durabilitate.

 5. Inginerie de Instalații:

  • Proiectarea sistemelor de instalații (electricitate, instalații sanitare, încălzire, ventilare, climatizare etc.) pentru a asigura confortul și eficiența energetică a clădirii.

  • Integrarea sistemelor de instalații în designul arhitectural pentru a asigura o estetică corespunzătoare și o funcționalitate optimă.

Modern Architecture
bottom of page