top of page
Modern Office Interior

Design Interior pentru Birouri

La Dreamspace Designs noi înțelegem că locul de muncă este mai mult decât un spațiu fizic – este o reflectare a culturii, valorilor și aspirațiilor companiei. Adoptăm o abordare holistică a fiecărui proiect, lucrând îndeaproape cu clienții noștri pentru a le înțelege obiectivele, identitatea mărcii și cerințele fluxului de lucru. Fie că este vorba de crearea de medii colaborative în plan deschis, de optimizarea utilizării spațiului sau de încorporarea principiilor de design biofilic, ne adaptam soluțiile pentru a spori satisfacția, productivitatea și bunăstarea angajaților.

Cu accent pe creșterea productivității, promovarea colaborării și reflectarea culturii companiei, ne angajăm să creăm medii de birou care să inspire creativitate, implicare și succes.

Serviciile oferite:

Design interior: Servicii complete de design interior, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client, inclusiv planificarea spațiului, selecția mobilierului, designul de iluminat, schemele de culori și elementele de branding.

Construcții și amenajări: servicii complete de construcții și amenajări, de la demolare și renovare până la instalarea pereților despărțitori, pardoseli, tavane false, personalizari ale spatiului.

Integrare tehnologică: integrare expertă a soluțiilor tehnologice, inclusiv sisteme audiovizuale, infrastructură IT și funcții de birou inteligent, pentru a îmbunătăți conectivitatea și eficiența.

Management de proiect: management de proiect dedicat pentru a supraveghea fiecare aspect al proiectului, de la bugetare și programare până la coordonarea contractorului și controlul calității.

Work Environment
Office

La Dreamspace Designs, înțelegem că un mediu de lucru bine conceput poate influența semnificativ productivitatea, creativitatea și bunăstarea angajaților. De aceea, ne-am dedicat să creăm spații de birou și office care să încurajeze colaborarea, inovația și confortul, contribuind astfel la succesul și satisfacția echipei noastre.

Conceptul de Design

Conceptul nostru de design se concentrează pe crearea unui mediu de lucru flexibil, inspirat de nevoile și valorile companiei. Integrând elemente de inovație, tehnologie și ergonomie, am creat un spațiu care să faciliteze comunicarea, concentrarea și colaborarea, sprijinind astfel performanța și creativitatea echipei.

Paleta de Culori și Materiale

Paleta noastră de culori și materiale este selectată pentru a reflecta identitatea și valorile companiei, în timp ce creează un mediu estetic plăcut și motivant. Tonuri neutre, culori luminoase și accente vibrante sunt combinate cu materiale de înaltă calitate și durabilitate, pentru a oferi un spațiu atrăgător și inspirațional.

Layout și Planificare Spațială

Planul spațiului este conceput pentru a maximiza eficiența, flexibilitatea și confortul. Birourile și zonele de lucru sunt plasate strategic pentru a facilita colaborarea și comunicarea între echipe, în timp ce zonele de relaxare și de socializare sunt integrate pentru a promova interacțiunea și relațiile interpersonale.

Conceptul de Design

Mobilierul și echipamentele sunt selectate pentru a fi ergonomice, funcționale și estetice. De la birouri reglabile în înălțime și scaune confortabile, până la sisteme de iluminare inteligente și soluții de depozitare inteligente, ne asigurăm că fiecare element contribuie la confortul și eficiența angajaților.

Atmosfera și Experiența Angajatului

Ne străduim să oferim o experiență de lucru de neegalat pentru toți angajații noștri. Atmosfera noastră dinamică și inspirațională, combinată cu facilități moderne și servicii personalizate, creează un mediu care să motiveze, să inspire și să susțină performanța și bunăstarea echipei noastre.

Office
bottom of page