top of page
Restaurant Interior

Design interior pentru cafenele, baruri, hoteluri

Astăzi vă invităm să descoperiți cum experienta noastră vă poate ridica hotelul, restaurantul, barul, pe noi culmi ale luxului, confortului și stilului.

La Dreamspace Designs noi credem că designul interior de succes începe cu o înțelegere profundă a obiectivelor clienților noștri și a caracterului unic al proprietăților acestora. Colaborăm îndeaproape cu proprietarii de hoteluri, operatorii și părțile interesate pentru a dezvolta soluții personalizate care se aliniază cu identitatea mărcii, piața țintă și bugetul lor. De la dezvoltarea conceptului și planificarea spațiului până la selecția materialelor și managementul construcției, supraveghem fiecare aspect al proiectului pentru a asigura o execuție perfectă și rezultate excepționale.

Filosofia noastră de design isi are rădăcinile în principiile inovației, funcționalității și eleganței atemporale. Ne inspirăm din cele mai recente tendințe în designul ospitalității, precum și din influențele culturale, moștenirea locală și practicile durabile. Indiferent dacă proiectam un hotel de tip boutique contemporan sau un complex de lux, ne străduim să evocăm emoții, să spunem povești și să creăm experiențe memorabile pentru oaspeți la fiecare punct de contact.

Fiecare proiect exemplifică angajamentul nostru față de excelență, creativitate și satisfacție a clienților.

Serviciile oferite: 

Consultanta de proiect, sesiuni de brainstorming în colaborand cu clientii nostri pentru a defini obiectivele proiectului, a stabili direcția de proiectare și a dezvolta propuneri de concept.

Design interior: Servicii cuprinzătoare de design interior care cuprind planificarea spațiului, selecția mobilierului, designul de iluminat, schemele de culori și elementele decorative. Managementul construcțiilor: management de proiect cu servicii complete, inclusiv bugetare, programare, achiziții, coordonarea contractorului și controlul calității.

Achiziții materiale si accesorii: aprovizionare expertă, achiziție și instalare de mobilier, accesorii și echipamente pentru a spori confortul oaspeților și atractivitatea estetică.

Luxurious Entrance Hall
Restaurant Interior

La Dreamspace Designs, ne străduim să oferim mai mult decât o simplă experiență culinară - ne propunem să creăm o atmosferă memorabilă și un design de interior care să surprindă și să inspire. Cu o abordare meticuloasă și pasiune pentru detaliu, am creat un spațiu care îmbină eleganța, confortul și funcționalitatea pentru a vă oferi cea mai plăcută experiență gastronomică.

Conceptul de Design

La inima designului nostru stă ideea de a aduce natura în interior. Inspirându-ne din frumusețea naturii și din farmecul ei organic, am creat un spațiu cald și primitor, unde oaspeții se pot relaxa și se pot conecta cu mediul înconjurător. Folosind materiale naturale precum lemnul, piatra și textilele moi, am creat un mediu plăcut și armonios.

Paleta de Culori și Materiale

Paleta noastră de culori se bazează pe tonuri naturale și pământii, cum ar fi nuanțe de maro, bej și verde, pentru a crea o atmosferă relaxantă și echilibrată. Am integrat materiale naturale precum lemnul de stejar pentru mobilier, piatra pentru accentuarea zonelor cheie și textile moi și confortabile pentru tapițerie.

Layout și Planificare Spațială

Planul spațiului este conceput pentru a optimiza confortul și funcționalitatea. Am creat zone distincte pentru servirea mesei, relaxare și socializare, fiecare având propriul său caracter și ambianță. Mobila este dispusă astfel încât să faciliteze fluxul natural al clienților și al personalului.

Design Interior

Mobilierul a fost ales cu grijă pentru a completa conceptul nostru, oferind o combinație perfectă între confort și eleganță. Luminile calde și difuze creează o atmosferă intimă și primitoare, în timp ce elementele decorative subtile adaugă un strop de personalitate și rafinament spațiului.

Atmosfera și Experiența Clientului

La Dreamspace Designs, ne străduim să oferim o experiență de neuitat pentru toți oaspeții noștri. Atmosfera noastră relaxată și primitoare, combinată cu servicii impecabile și mâncare delicioasă, creează un mediu perfect pentru a petrece momente speciale alături de cei dragi sau pentru a organiza întâlniri de afaceri importante.

Tehnologie și Inovație

Deși ne bazăm pe estetica naturală și tradițională, suntem deschiși și la inovație și tehnologie modernă. Am integrat sisteme de iluminat inteligente și alte facilități tehnologice pentru a asigura o experiență confortabilă și plăcută pentru toți oaspeții noștri.

Cafe Interior
bottom of page